Tragjeditë në familjen e 20-vjeçarit, i ati iu mbyt në lumë, familjen në varfëri

Uncategorized

Fati tragjik e ka ndjekur familjen Zeneli nga Bahçallëku i Shkodrës. Myzerim Zeneli, i riu i cili mbeti i v rarë pas përplasjes mes pronarëve Ferracaku dhe Gocaj në Velipojë, kishte vetëm një ditë që kishte shkuar të punonte si kamarier në hotelin “Gocaj”. Mësohet se 20-vjeçari kishte humbur të atin para disa vitesh. Ai u mbyt në lumin Drin, teksa ishte futur për t’u larë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.