Gold Ag del hapur KUNDËR Paradës së Krenarisë në Prishtinë ‘’Na fal..”

Uncategorized

Ditën e sotme (1 korrik) është mbajtur Parada e Krenarisë në kryeqytetin kosovar, Prishtinë. Marshi për Paradën e Krenarisë ka nisur sot në orën 11:30 në Sheshin “Skënderbeu”, teksa motoja për këtë vit është “Bashkë dhe Krenarë”. Kundër kësaj parade për të disatën herë ka dalur reperi i njohur Gold Ag. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *