Ka tre miliardë dollarë pasuri: Ky është shqiptari më i pasur në botë

Uncategorized

Pasuria e tij është më shumë se tre miliardë dollarë, ndërsa numëron biznese të suksesshme në 39 shtete të botë. Nazif Destani është vëllai i aktorit të njohur Blerim Destani. Pasuria e tij i kalon tre miliardë dollarë dhe ai konsiderohet si shqiptari më i pasur në botë, Nazifi nuk është person publik, pasi është shumë i rezervuar me kamerat. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *