Kjo është kënga e fundit që Ylber Aliu e kishte kënduar derisa ishte sëmurë

Uncategorized

Ylber Aliu, këngëtari dhe muzicienti i njohur, ka ndërruar j etë pas Iuftes disa vjeçare me një s ëmundje të r ëndë. Aliu, vitet e fundit ka pasur gjatë gjithë kohës një përballje të f uqishme me k ancerin, për çka u t rajtua edhe jashtë vendit. Këngëtari 33 vjeçar, ka lënë pas thellësisht të p ikëlluar nënë, gruan dhe fëmijët e tij, të cilët ende janë minoren. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.