Ne këngëtarët jemi dallaverxhi, rrejmë me kerre të shtrenjta kur i sheh thu këta janë milionera! (Video)

Uncategorized

Këngëtari Sabri Fejzullahu ka qenë i ftuar në ‘Robi plaket kur don vet’, ku ka folur edhe rreth përfitimeve financiare. Sabri Fejzullahu nxjerr zbuluar këngëtarët shqiptarë: Nuk janë si shiten. “Nuk mundem, nuk fitojmë më, rrena janë këto, dallavere, në këngëtarët rrejmë me kerre të shtrenjta dhe ti kur i sheh thu këta janë milionera”, tha Sabriu. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.