Politikanët e Kosovës po blejnë nga 3-4 banesa sepse s’kanë ku mi lanë paret

Uncategorized

Më tepër se gjysma e politikanêve nê Kosovë doli që kanë nga 3-4 banesa në pronësi. Ata i blejnê banesat pasi s’dinë ku me i lanë paret. Pjesa më e madhe e atyre pareve janë pa djersë dhe futja e tyre në sistem bankarx pra pastrimi i tyre është i vështirë. Në këto rrethana, ose duhet investuar, ose ble patundshmëri. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.