Rrëfími Vajzës Shqiptare: Duan Të Më Martojnë Pa Deshirën Time Në Australi, Me Një Plak Më Jepni Një Mendim !

Uncategorized

Një histori e pa besueshme është kjo e rrëfyer nga një vajzë e re për lexuesit e faqes sonë në Facebook. Sipas vajzës familje kërkon ta martojë me mblesëri, me një person 16 vite më të madh në moshë se vajza. Kjo është historia e rrëfyer. “Erdhëm në qytet, por Dajçi nuk u del prej shpirtit familjes time. Përshëndetje lexues, unë jam një 19-vjeçare dhe jam në një hall të madh. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.