Shqiptarët bëhen bashkë dhe i mbledhin kaq para për familjen e Musaen Zenelit (VIDEO)

Uncategorized

Shqiptarët janë sensibilizuar të gjithë së bashku për familjen e 20-vjeçarit Musaen Zeneli i cili humbi jetën në ditën e parë të punës në m asakrën e ndodhur në Velipojë. Një emigrant shqiptar në SHBA, Saimir Dashi që drejton organizatën USA ALBANIAN SOCIETY ka hapur një llogari në ndihmë të familjes Zeneli dhe mësohet se deri më sot janë mbledhur plot 23,406 dollarë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *