Syla “Selam“ Vetëvendosjes! Merrne Edhe Burdushin Edhe Jeni OK!

Uncategorized

Analisti Valon Syla ka komentuar mbi detyrën e re të imamit kontravers nga Peja Drilon Hoxhës, i cili së fundi është emëruar Këshilltar i Kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufcës. Syla ka ironizuar duke thënë se tash rendin Burdushi dhe mbyllet ky cikël. Syla ka thënë se me këtë ritëm Vetëvendosja paska nisur t’i marrë pranë vetes siç shprehet ai “hoxhallarë folliranta e jashtë dogme”, dhe me Burdushin do të mbyllet cikli. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.