Historiani Turk: Skëndërbeu Ishte Spiun Turk, E Dërguam Në Shqipëri Dhe I ‘Ngulëm’ Për 600 Vite Tjera

Uncategorized

Historianët bashkëkohorë turq vazhdo.jnë të kenë . të ndry.shme për Skënderbeun dhe ep.okën e tij. Derisa një numër i tyre pëlq.en të përm.end Skënderbeun kali.mthi si pengesë e përko.shme e fushatave push.tuese osmane, të tjerë si Halil Inallçik shprehin konsiderata ndaj rezis.tencës së tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *