Këtë lagje të Fushë Kosovës në Google Maps e shkruajnë “Te Maxhupt” – ja reagimi banorëve! (Video)

Uncategorized

Për këto që nuk e njeh rrugën “Lagjen 29” në Fushë Kosovë dhe orientohet përmes Google Maps do të hasë me një emërtim racist “Te maxhupt”. Për këtë kanë reaguar edhe banorët e komuniteteve romë, ashkalinj dhe egjiptas të cilët thonë se ndihen të fyer. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.