Kosovarët nuk i përkasin Kombit Shqiptarë! Janë Turq të përzier me Serbë!

Uncategorized

Almer Toska thotë se: ”Kosovarët nuk janë shqiptarë, janë turq të përzier me serb” .i quhet Almer Toska, PD në zgjedhjet e fundit parlamentare e solli kandidat për deputet në zonën e tij të Roskovecit. Ish-kandidati për deputet i Partisë Demokratike në Qarkun e Fierit, Almer Toska, ka bërë një deklarim ku flet per Kosovaret. “Kosovarët nuk janë shqiptarë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.