Njeri më me fat është ai që ka Golf 2, shikojeni këtë video e bindu! (PAMJE)

Uncategorized

Numër i madh i aksidenteve në trafik po shkaktohen në Kosovë, shumë prej tyre edhe po përfundojnë me fatalitet. Ndërsa, jo rrallë herë kemi parë që ata që kanë pësuar më së shumti dëmtime kanë qenë personat në vetura më të vjetra. Vetura është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, andaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sigurt dhe komode. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *