Gjesti human i vogëlushes shqiptare, kjo video do t’jua ndryshojë ditën!

Uncategorized

Është bërë virale së fundmi një video e postuar në Facebook për shkak të gjestit human që bën një vogëlushe. Ajo ndodhet me të atin, Scott në një restorant dhe nga xhami pranë tavolinës së tyre panë një njeri të ulur në një stol e që dukej i pastrehë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.