Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët Jan Pisa Dhe Kan Probleme Dhe Lypin 7 GRA Mi Pas Qyqanat’

Uncategorized

Albërie Hadërgjonaj: ‘Myslimanët jan pi sa dhe kan pr obleme dhe lypin 7 GRA mi pas qyqanat’ (Video). Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka shtruar një pytje mbi pr ofetin e myslimanëve Muhamed se : “A duket normal një njeri si Muhamedi m’i marrë 7 gra”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.