Divorc Në Pleqëri, Cudia Ne Tirane, U Ndanë Se Burri Ra Në Dashuri Ne Moshen 65 Vjecare

Uncategorized

Sipas statistikave të INSTAT-it, në 100 martesa, 24 përfundojnë me divorc. Mosha mesatare e të divorcuarve është 30 vjeç. Por çfarë ndodh kur një çift bashkëshortësh ndahen pasi kanë jetuar 30 vjet së bashku? Kjo është Vera Shkëmbi 65 vjeçare e ardhur nga Korça e cila jeton në Tiranë. Pas një martesë që zgjati tre dekada dhe erdhen në jetë dy fëmijë ndodhi ajo që Verës kurrë nuk i kishte shkuar në mendje divorci, transmeton AlbanienShow. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *