Kryeministri Shqiptar Përballë Gazetarit Serb, Ai Mbeti I Habitur Me Përgjigjen E Albin Kurtit (Video)

Uncategorized

Mendim ndryshe, rrezatim mbi faktet e historisë në hapësirat tona -komuniim i hapur, shumë i hapur i kryeministrit shqiptar, Albin Kurti karshi një gazetari të Tanjugut. me bindje, me korrektësi, me fakte për gjithçka për ne dhe rreth nesh. Videomateriali. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.