Të Zhytur Në Varfëri E Sëmundje, Bashkëshortët Skerma Apel Shqiptarëve: Pengu Ynë, Djali. Nuk Ngrihemi Dot Për Të

Uncategorized

Të mposhtur nga sëmundja dhe vështirësitë ekonomike, familja Skerma nga fshati Poloskë i Devollit ka rrëfyer për Fax News historinë e tyre të trishtë. Mes lotësh ata tregojnë se i vetmi peng është djali i tyre 7-vjeçar ndërkohë që shpresa e vetme për ta mbetet ndihma e shqiptarëve. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *