Djemtë me Porsche rrahin çiklistin, por nuk e dinin se çfarë do ju ndodhë për 5 sekonda (PAMJE)

Uncategorized

Tre të rinj brenda një Porsche-je kanë ndaluar makinën në mes të rrugës dhe i janë hakërryer një djali me biçikletë. Këtij të fundit i kanë kërkuar llogari pasi sipas tyre përbënte rrezik për aksident. Por, papritmas, dy makina të mëdha i bien borisë duke kërkuar që t’ua hapin rrugën. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.