Hoxha nga Prishtina: Hyjmë në gjynah nëse se marrim vaksínën

Uncategorized

Teologu Fitim Flugaj ka thënë se besimtarët myslimanë kanë përgjegjësi për ruajtjen e shëndetit publik dhe bëjnë gjynah po e rrezíkuan atë. Në bazë të kësaj, ai thotë se mosmarrja e vaksínës kundër C0VíD-19 është një mëkat, meqë besimtarët janë të udhëzuar që të ndërmarrin preventiva në raste kur ka rrezík të shëndetit, qoftë personal apo kolektiv. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.