Ky është Shqiptar me zemër! Gazetari qe foli Shqip në mes të Beogradit (Video)

Uncategorized

Gazetari shqiptar në Beograd, Idro Seferi ka raportuar gjatë gjithë ditës nga Beogradi ku u panë radhë të gjata të qytetarëve që ishin duke pritur për të marrë va k sin ën .Seferi raportoi se në mesin e mbi 10 mijë qytetarëve që ishin duke pritur, mbi 1 mijë janë shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia Veriore. Në fund të ditës, Seferi përmes një shkrimi në Facebook, ka publikuar një fotografi nga puna e sotme, duke thënë se sot foli shqip në mes të Beogradit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *