Mentor Kurtishi mbulohet me para gjatë një dasme (PAMJE)

Uncategorized

Këngëtari Mentor Kurteshi është mbuluar me para gjatë një dasme ku ka marrë pjesë. Në një foto të publikuar, si shihet i mbuluar me euro, teksa mikrofoni pak se shihet. Kjo është një pamje e zakonshme që vjen nga dasmat shqiptare, të cilat u lejuan këtë verë pas një viti pandemik. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *