Mërgimtari nga Gjermania: Në Kosovë kënaqesh me 100 euro (VIDEO)

Uncategorized

Mërgimtarët që po qëndrojnë në Kosovë, thonë se në Kosovë është jeta më e mirë, pasi ka më pak stres dhe mund të kënaqesh me pak para. Një mërgimtar nga Gjermania, thotë se jeta në shtetin gjerman është stresuese, me shumë punë, e pak kënaqësi. Sipas tij, në këtë aspekt Kosova është më e mirë, pasi këtu mund të kënaqesh edhe me 100 euro. “Këtu është jeta ma e mirë se punon ma pak, kënaqesh me ma pak pare. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.