Nuk e zuri gjumi – Ja e vërteta e shoferit të kompanisë “Deva Tours”

Uncategorized

Mediumi kroat, Jutarnji list e ka siguruar jozyrtarisht deklaratën në Polici të shoferit nga Kosova i cili dysh.ohet se e shkaktoi ak.sidentin e tm.errshëm në Slavonski Brod të Kroacisë, nga i cili vd.iqën dhjetë persona dhe dhjetëra të tjerë u lë.nduan.Ky medium raportoi se ka gjetur një deklaratë për Po.licinë, e cila nuk është dëshmi në procedurë, ku shoferi D. L. (52 vjeç) nuk kishte thënë asnjëherë se e kishte marrë gjumi, por kishte deklaruar se diçka e kishte shqe.tësuar gjatë vozitjes, pas së cilës autobusi doli fa.talisht nga autostrata, transmeton Gazeta Express. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *