Tifozat Kuq e Zi: Me trupat tona do ta ndalojmë paraqitjen e Bregoviqit në Korçë, e ju provoeni tash!

Uncategorized

Për pjesëmarrjen e këngëtarit serb, Goran Bregoviq në festivalin e birrës në Korçë, kanë reaguar edhe Tifozat Kuq e Zi. Ata i kanë bërë thirrje Bashkisë së Korçës që të tërhiqet nga ky vendim, në të kundërtën do ta ndalojnë atë më “trupat e tyre”. Reagimi i plotë: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *