Çudit Alfred Cako: Keni për të parë çfarë do të ndodhë në shtator

Uncategorized

Konspiracionisti Alfred Cako së fundmi ka dalë me një tjetër teori, në lidhje me pandeminë e Covid 19. Cako përmes një postimi në Facebook, shkruan se koronavirusi është një plan për të zhdukur popullsinë e bardhë të Perëndimit. Sipas tij do tentohet të vaksinohet me dhunë gjithë Perëndimi dhe sidomos ato vende ku raca e bardhë është shumicë; të rafshohet ekonomia e botës, të dëmtohet shëndeti i perëndimorëve; pastaj do të shkojmë drejt mikrocipimit, këto janë planet e Kabalës, udheheqësit tanë dhe liderat shpirtërore jane gura shahu të Kabalës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.