Familja Kosovare organizon dasmë dhe teston të ftuarit, ata që janë pozitiv nuk marrin pjesë (Video)

Uncategorized

Një familje nga Klina në ahengun e saj ka vendosur që të gjithë të ftuarit t’i testojë për COVID-19. E kjo gjë u mirëprit nga të ftuarit teksa e cilësuan si një formë të mirë të organizimit e se do ta shijojnë edhe më shumë ahengun. Organizatori i dasmës, Agim Shpati, tha se të gjithë ata që do të rezultojnë pozitivë nuk do të mund të marrin pjesë në dasmë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.