Jo vetëm në Kosovë, cilësi e dobët e asfaltit edhe në Zvicër!

Uncategorized

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në një rrugë të qytetit zviceran, Gjenevës. Sipas disa fotografive që lexuesit e klankosova.tv kanë dërguar, duket që papritmas një pjesë e asfaltit është përpirë duke shkaktuar habi dhe panik te kalimtarët. Siç shihet edhe nga pamjet, fillimisht, nga cilësia e dobët, shtresa e asfaltit ka filluar të çahet dhe pastaj është shembur e tëra duke rënë brenda një grope e cila është krijuar më pas. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.