Ndodh Edhe Kjo Në Lokalet Shqiptare: Kush Vaksinohet Nga Covid-19, Merr Kafe+Ujë Falas

Uncategorized

Vaksina anti-Covid në shumë vende po bëhet e detyrueshme për qytetarët dhe ata të cilët ende nuk kanë marrë të dyja dozat nuk mund të frenkuentojnë shumë ambiente publike. Duke kuptuar rëndësinë që vaksina ka për parandalimin e Covid-19 dhe shpëtimin e jetëve të shumë qytetarëve, lokalet në Kosovë së fundmi ka ndërmarrë një ide mjaft kreative. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *