Albin Kurti të fala zyrtarëve, Punoni si duhet, sepse paguheni nga taksat e qytetarëve! (Video)

Uncategorized

Kurti: Shkelësit e ligjit nuk e kanë vendin në institucione.Kryeministri i vendit, Albin Kurti, u ka bërë thirr,je zyrtarëve të institucioneve publike që të raportojnë për çfarëdo shkeljeje që kanë infor,macion, pas sipas tij, zyrtarët që ush,trojnë funksione publike dhe paguhen nga taksat e qytetarëve, duhet të jenë profesionalë dhe me integritet. Përmes një videomesazhi, Kurti ka deklaruar që shkelësit e ligjit nuk e kanë vendin në institucione dhe se shkeljet duhet adresuar. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.