Leonora Jakupi për Bregoviq: Është irritim veç emrin me ia dëgju, ai është krímineI, duhet të jemi kundër ardhjes së tij

Uncategorized

Festa e birrës në Korçë do të mbahet në datat 18-24 gusht ku do të performojnë artistë të shumtë, ku në mesin e tyre do të jetë edhe këngëtari boshnjak me identitet serb, Goran Bregoviq, ftesa e të cilit ka nxitur reagime në publik. Figura të njohura për publikun ka reaguar në forma të ndryshme, ndërsa është paralajmëruar edhe protestë në qytetin e Korçës. Madje, disa nga këngëtarët që do të performonin në Festën e Birrës, kanë anuluar pjesëmarrjen e tyre, e gjithë kjo përshkak të Goran Bregoviq. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *