Më jepni një provë, që Goran Bregoviç ka nxítur krímet në Kosovë!

Uncategorized

Për shkak të debatit të ndezur së fundi bashkë me disa kolegë gazetarë bëmë hulumtime për Goran Bregoviç, artistin që pritet të vijë sërish në Shqipëri. Nuk gjeta diçka kompromentuese, pa pretenduar se i shterrova të gjitha burimet. Gjeta ndër këngët që grupi i tij ka kënduar në shqip dhe pakkush e ka dëgjuar. Në atë këngë “Bijelo dugme”, ku Bregoviç ishte krijuesi dhe kitaristi kryesor, i këndon dashurisë, muzikës dhe instrumenteve tona si çiftelisë e mandolinës në gjuhën shqipe. Për mua është domethënëse dhe çuditem që askush nuk e përmend. (Kënga në youtube). Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.