Pse Gratë Muslimane Mbulohen? Kjo Është Përgjigjja Më E Mirë Në Këtë Pyetje

Uncategorized

Për shumë njerëz, sidomos për ata në botën perëndimore, nuk është e qartë se pse disa gra muslimane mbulohen. Ndoshta përgjigjja më e mirë qëndron në një tregim të shkurtër, të cilin patjetër duhet ta lexoni. Një britanik shkoi te një njeri i mençur dhe e pyeti: Pse tek ju në Islam nuk lejohet që burrat t’i shtrëngojnë duart me gratë? A nuk është kjo e pazakontë? Njeriu i mençur iu përgjigj me një pyetjeje tjetër: Ti a mund t’ia shtrëngosh dorën mbretëreshës Elizabetë? Britaniku u përgjigj: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *