Shikojeni si Shqiptarët bëhen copa mes vete në Prishtinë! (PAMJE)

Uncategorized

Gazeta Sinjali nga burimet ka mësuar se si p asojë e kësaj përIeshjeje në p ranga të polícisë kanë përfunduar disa persona. Kurse disa të tjerë kanë arritur që të largohen nga vendi i n gjarjes. Të njëjtat burime kanë njoftuar se në këtë rr ahje d yshohet se është p ërdorur edhe thíka. Në vendin e n gjarjes kanë dalë edhe njësítet r elevante përfshírë dhe ekipet e e mergj encës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *