Shqiptarët bëjnë dasma deri në 2 të natës! tani të thirrin, Hoxho apo vjen mi fry Nusës nuk është mirë! (Video)

Uncategorized

Si është e mundur që të lejohet në mesin e këtij populli, i cili ka pasur burra, nderë dhe xhelozi, një mashkull të takohet e të luaj me femra të ndryshme dhe atë në formë publike para syve të të gjithëve? Si është e mundur të tolerohet që një vajzë e këtij populli? në mesin e meshkujve të ndryshëm, duke e zgjedhur atë si produkt në tezgë pazari. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *