SubhanAllah..!? Falet, Agjëron, Jep Sadaka Dhe Është Prej Banorëve Të Xhehenemit. Allahu Na Ruajte..!

Uncategorized

SubhanAllah..!? Falet, agjëron, jep sadaka dhe është prej banorëve të Xhehenemit. Allahu na Ruajte..! Ebu Hurejra trasmeton:Profetit alejhi selam i thane: “O i Derguari i Allahut! Filanja ngrihet e falet naten (namaz nate) dhe agjeron gjate dites dhe jep sadaka shume, por i lendon komshinjte e saj me gjuhen e saj.” Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem tha: “Ska hajr ne te. Ajo eshte prej banoreve te Zjarrit.” Thane: “Filanja (tjeter person) fal vetem namazet farze, e jep sadaka shume pak dhe nuk i ben dem askujt.” Profeti alejhi selam tha: “Ajo eshte prej banoreve te Xhennetit.” Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.