Xhandarët serbë vazhdojnë të hyjnë në Karaçevë, banorët i kërkojnë ndihmë Albinit e Vjosës(PAMJE)

Uncategorized

Fshati Karaçevë i Kamenicës në brezin kufitar me Serbinë po vazhdon të ballafaqohet frikën nga xhandarët serbë. 21 vite pas përfundimit të luftës në Kosovë, banorët e fshatit Karaçevë të komunës së Kamenicës po vazhdojnë të rrezikohen nga xhandarmëria serbe. Netët e qytetarëve të këtij vendi tashmë janë shëndrruar në ankth, pasi shumë shpesh ata ballafaqohen me problemin për të mbrojtur tokat e tyre. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *