Këngëtarja e njohur kosovare në gjendje të rëndë: Dua të frymoj…

Uncategorized

Këngëtarja e njohur shqiptare, Filloreta Raçi – Fifi, duket se këto ditë nuk është fare mirë me shëndet. Ajo u ka treguar ndjekësve të saj se ndodhet në spítal dhe po t rajtohet me oksígjenot erapi. Fifi nuk ka bërë të ditur ekzaktësisht se nga çfarë po v uan, por thjeshtë publikoi një imazh nga shtrati i spitalit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.