Tragjíke: Mërgimtari kosovar v’des rrugës për në Perëndim

Uncategorized

argimi i mërgimtarëve nga vendlindja pas pushimeve, për t’u kthyer në vendet ku jetojnë dhe veprojnë, është gjithnjë i rëndë dhe i dhímbshëm. Por, largimi i një mërgimtari ishte tragjík, raporton Gazeta Sinjali. Ai ndërroi j etë në orën 06:00 të mëngjesit në Podujevë, derisa ishte duke u kthyer në Perëndim. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.