Zvicrra me një lajm të rëndesishëm dhe jo të mirë për shqiptarët / Ja çfarë thotë për ata qe ishin në pushime në atdhe!

Uncategorized

Një pjesë e madhe e infeksioneve të reja të koronës në Zvicër mund të gjur.mohen tek udhëtarët e kthyer. Në kantonin e Cyrihut, ata aktualisht përbëjnë rreth një të tretën e të gjitha infeksi.oneve të reja. Trendi po rritet. Udhëtarët nga Spanja, Greqia dhe Qipro janë ve.çanërisht të prekur. Prandaj qeveria federale u bëri thirrje njerëzve të pavaksinuar që të tes.tohen kur kthehen. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.