Këta janë tre “Masonët“ e famshëm të Kosovës (PAMJE)

Uncategorized

Teoricieni i njohur i konspiracionit në Shqipëri, Alfred Cako njihet për parashikimet e tij të ndryshme. Kësaj radhe Cako në një emision në Top Channel ka folur për masonerinë dhe anëtarët shqiptarë të lozhave masonorike. Cako ka dhënë edhe tre emrat nga Kosova që sipas tij janë pjesë e masonerisë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.