Ballkani 7 milionë shqipëtarëve: Gjyshë e stërgjyshë tanë me tapi deri te Molla e Kuqe!

Uncategorized

Në Turqi sipas dhënave jetojnë zyrtarisht mbi 7 milionë shqiptarë, që janë gati si të harruar, të b0jk0tuar të inj0ruar dhe të asimiIuar, më shumë se askund vend tjetër. Në këtë shekull, të zhvillimit dhe të ndryshimeve, të zhvillimit të demokracisë dhe të drejtave njeriut, të 7 milion shqiptarët e Turqisë, që janë të harruar, të b0jk0tuar dhe të inj0ruar e të asimiIuar, pa asnjë k0kërr te drejtë të shkollimit në gjuhën e tyre amtare shqipe. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.