Ndalet ndeshja në Novi Pazar të Serbisë: Tifozët bërtasin Hashim Thaçi, ata të Serbisë Mladic (PAMJE)

Uncategorized

Ndeshja kampionale ndërmjet Novi Pazarit dhe Partizanit të Beogradit është ndërprerë. Tifozët e kësaj të fundit filluan të thërrisnin emrin e Ratko Mladicit, përcjell Demokracia.com. E në kundërpërgjigjje të tyre dolën tifozët vendas të cilët filluan të thërrisnin emrin e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit. Emri i Hashim Thaçit ishte provokim i rëndë për Serbinë duke pasur parasysh faktin se ai ishte njëri nga themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe shpalli Pavarësinë e. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *