Ndodh edhe kjo! E bën tatuazh kodin e vaksínimit, Por ja çka i ndodhi (Video)

Uncategorized

Kartelat e vaksinimit që po lëshohen nga autoritetet kosovare, po del se nuk po funksionojnë edhe në vendet evropiane. Skanimi i QR kodit dhe kartela e vaksinimit nuk po njihen në disa vende si Norvegjia, Italia e Franca. Shkak i kësaj qytetarët kosovarë nuk po mund të qasen në vendet publike e as në ato private jashtë vendit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *