Mister në qiell, objekti i çuditshëm filmohet duke hyrë në atmosferën e Tokës, djali mbetet i habitur

Uncategorized

Një “objekt misterioz në formën e një kandili deti”, i cili është shfaqur papritur në qiell ka befasuar rusët. Banorët në rajonin Amur Oblast e panë objektin duke fluturuar dhe publikuan pamje të tij në internet. I ngjashëm me një kometë, ai ishte mjaft i bukur sipas tyre. Një djalë i ri, i shoqëruar nga miqtë e tij, mund të dëgjohej duke thirrur në rusisht teksa tregonte me gisht drejt qiellit.

“Miqtë e mi dhe unë pamë lëvizjen e një objekti në qiell, dukej si një kometë, por fluturoi ngadalë dhe kuptuam se ishte një lloj rakete ose makine fluturuese”, tha i riu. Një përdorues i rrjeteve sociale spekuloi se mund të ishte një raketë, duke shkruar se: “Duket si një raketë që kapërcen atmosferën e tokës. Pyes veten nëse ka arritur në orbitë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *