Xhaxhai I Marigona Osmanit Kërcënon Me Hakmarrje, Detaje Nga Pamja

Uncategorized

Dy burra dyshohet ta kenë vr.arë 18-vjeçaren M.O. Të mërkurën, burri i arrestuar D.K. 29 vjeç doli në gjykatë, pavarësisht problemeve shëndetësore. Dy burra thuhet se e kanë vr.arë 18-vjeçaren M.O. në Kosovë. Fajtori kryesor D.K. erdhi para Gjykatësit të mërkurën. 29-vjeçari akuzohet se ka keqtr.ajtuar gruan e tij të re O. në banesën e tij në Ferizaj për mbi 48 orë.

“Me dashje dhe mizorisht, së pari përmes dhu.nës psikologjike, pastaj fizike – deri në vd.ekjen e viktimës”, thotë prokurori, sipas mediave lokale. Autopsia e M.O. ka treguar se gruaja e re vd.iq nga trauma të shumta, lëndimi i njëkohshëm në disa zona të trupit dhe sistemet e organeve. Sipas njoftimeve të mediave, autori i dyshuar ishte në gjendje të dobët shëndetësore. Mbrëmjen e së mërkurës, gjykata vendosi për D.K. një paraburgim 30-ditor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.