Ka mjekë që të lënë për 20 euro me v’dekë! Profesionin e kuptojnë si biznes!

Uncategorized

Nuk të bën pozita dhe profesioni njeri por karakteri. Sepse edhe kryetarët e shteteve më të përparuara në botë e bëjnë nevojën e madhe dhe të vogël në nevojtore. Nejse disa e bëjnë edhe në shëtitore. E njëjta gjë vlenë edhe për mjekët. Ka mjekë që të lënë për 20 euro me vdekë. Sepse profesionin e kuptojnë si biznes.

Prandaj i kam kaluar si i pari shqiptar, disa netë të këndshme me të në krevet dhe mund t’ju them që kam përjetuar shumë l ezet. Unë po besoj që njerëzve në kokë me lehtë u ngulitet e vërteta kur përfundon si në shkrimet e mia me rimë, por si duket e kam gabim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.