Kjo është 52-vjeçarja nga Kosova që jeton në Zvicër mban 3 puna dhe paratë i dergon për humanizëm! (Video)

Uncategorized

52-vjeçarja nga Kosova që jeton në Zvicër mban 3 puna dhe paratë i dergon për humanizëm. Kjo grua është shembull për gjithë shqiptarët.

Zonja në fjalë jeton në Zvicër dhe është një bamirëse e njohur për njerëzit nevojtarë. Ajo mban 3 puna në jetën e saj vetëm për të bë humane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *