Mulla Osmani i shanë me nënë punëtorët që po asfaltonin rrugën, bën edhe shllajfa para tyre?

Uncategorized

Një banor i fshatit Poklek, përmes një postimi në profilin e tij në facebook, ka rrëfyer sjelljen arrogante të hoxhës Mulla Osman Musliut që ky i fundit e kishte bërë para dyerve të tij.

“Sot gjatë punimeve (Asfaltimin) (në rrugën e fshatit Poklek të vjetër pranë dyerve të mija kalon Hoxha – Mulla Osmani dhe i shanë në nënë puntorët pse s’e keni vendos shenjën që jeni duke punuar. E kthen kerrin si karapidik adoleshent me një shllajf dhe ikë”, ka rrëfyer banori i fshatit Poklek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *