Pacienti filmohet duke dalë nga dritarja e Repartit lnfektiv

Uncategorized

Prapa Repartit Infektiv në Gostivar është filmuar një person duke dalë nga dritarja e dhomës. Po ashtu që nga fillimi i pandemisë, pas Repartit Infektiv qëndrojnë dhjetëra familjarë të pacientëve të cilët mund të jenë bartës potencial të virusit.

Për ngjarjen në fjalë ende nuk ka ndonjë të dhënë nga spitali ose nga policia ndërsa videon mund ta shihni KËTU. Ndryshe, pas Shkupit, Gostivari dhe Tetova janë qytetet me më së shumti të infektuar. Që nga fillimi i pandemisë në Gostivar janë regjistuar 7.503 raste me coronavirus, ndërsa momentalisht ka 1.394 raste aktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.